Vinst *2 i elitallsvenskan , gästträning Flyinge och mycket mer!

Hej, 

Förra helgen reds omg 2 & 3 i elitallsvenskan i Vellinge. Banbygare var Jonas   Holmberg som förövrig ät en av dom bästa vi har i Sverige. Bygger alltid schysst och aldrig omöjligt men svårt på en roligt och utmanande vis. 

I laget på lördagen red Jag, Maria Gretzer,Nicole Holmen & Lisa Kenwood Appelfelt. Alla red strålande och vi vann :)

På söndagen red samma ryttare utom Maria som byttes ut mot Henrik Ankarcrona. Nu blev hindrena 140 och det var en rejäl bana som erbjöds! Min ”Alice” hoppade lika fantastiskt även denna gången och laget var grymt så seger även här! Så vidare till Strömsholm i juni med sikte på SM guldet! 

Även Corneo 7 år, hoppade felfritt i 130:)Ägd av Fam Lexner. 

I Veckan som varit var jag bl.a. gästtränare på gymnasiet i Flyinge. Åk 1 i 5 grupper ! Det var roligt och blev förvånad hur hög standarden var i ridningen på samtliga. 

Lillhagens Elit ponny lag tränade ute på Henriksdal inför sista OMG idag uppe i Fjälkestad. Håller tummen !! 

På torsdag är det clinic på Flyinge för fantastiska Jeroen Dubbeldam och jag ska vara med och rida – Ska bli otroligt roligt !!

Om 2 veckor åker jag och mina hästar i 10 dagar och tränar i Tyskland hos min stora förebild Meredith Michaels Beerbaum!

Mycket att se fram emot !!

Trevlig Valborg!!