Underbar semester nu höst fullproppad med jobb och ridning! 

Hösten är på intågande, igår startade en utav mina träningar upp på Skönabäck! Självklart var vi ute men Villket väder?! Regn/blåst/sol & regnbåge om vartannat! Dessutom endast 12 grader när vi var klara! Vart tog sommaren vägen?


Började gårdagen med PT pass och det var  tufft med en riktig träningsvärk idag.. Hoppade Alice förberedande för tävling i Älmhult i helgen , känns fin och fräsch! Corneo har börjat hoppa igen och förbereds för tävling om 3 veckor!

Idag startar mina träningar på Lillhagen, kom på att jag haft träningar där nu i 8 år.. Och flera av eleverna har varit med ifrån början ! Så roligt!

Även i höst kommer jag att vara tränare på Talang Skåne & flera kurser runt om i Sverige står på agendan. Sist men inte minst jobbar jag kvar som konsult på SRG Svedala där jag har NIU inriktningen i samtliga årskurser & åk 3 som helkklass!

Sammanfattningsvis – en spännande höst och vinter väntar :-)

Bjuder på några bilder ifrån gårdagens PT pass!


Ha en fortsatt bra vecka!!

Annsie