Tid för reflektion! 

Hej! 

Just nu i en solstol med en bok på ett varmt ställe, tid att vila , njuta och reflektera ! 

Jag älskar mitt jobb , ibland för mkt ! Därför viktigt med ett par ” time-outer ” per år! Just det har jag tidigare varit extremt dålig på ! Varför behöver man vara ledig när det man jobbar med är det roligaste som finns?! 

Många roliga saker har hänt i sommar, vi tog SM- Brons i lag med Flyinge hästsportklubb i Falsterbo! :-) Fina Alice hade ett ner första dagen men felfri dag2!

I Varberg 2v senare hoppade hon stora rundan och var felfri dag 1&2 med riktigt fina rundor ! Debuterade 145 i finalen där resultatet ( 12fel) inte gjorde rundan rättvis då den kanske var bäst på hela helgen! Red lite för starkt in i 2 komb och nuddade både A & B med bak ! 

Veckan efter gjorde hon sin första internationella tävling likaså där väldigt stadig och avslutade med en felfri 3* 140 med 15 språng ! Valde att avstå finalen då lördagens 140 var det största hon hoppat hittills! En pigg o glad häst flög bockande ut i sin gräshage när vi kom hem. Att hålla hästarna glada är kanske en av våra viktigaste uppgifter! 


Bilden ovan är ifrån 145 finalen i Varberg! 

Nu som sagt en veckas semester , sen drar kvällsträningar /kurser & skola igång så bara att ladda batterierna! 

Nästa tävling blir Älmhult där Alice förhoppningsvis ska hoppa sin 2a 145 ! 

Dags att ta ett dopp i poolen! Min man hälsade att han också ville vara med på bild så fick bli så då! :-) 


Ha en skön sommar !! 

Kram Annsie