Podd inspelning, influensa & inställd tävling!

Hej! 

I slutet av förra veckan kom min älskade mamma ner till Skåne för att ha träning , inte bara mysigt att ses utan fantastiskt roligt att få sådan ovärderlig hjälp! 

Jag red Fam Lexners fina Corneo och fick ett resultat som fick mig att sväva på moln! På kvällen ( torsdagen ) började jag känna mig krasslig , ont i luftvägarna & frös! 

På fredagen skulle jag göra en inspelning på Ridsportpodden om ridning & fysisk träning ! Kände mig ganska dålig men ändå inte så dålig att jag skulle ställa in något! På kvällen var det mkt värre, gick upp på lördags morgonen och trimmade hästarna inför söndagens tävling. Var sjöblöt och helt slut efteråt.. 

Åkte till Lund för att titta och hjälpa lite elever , men då mådde jag så dåligt att efter 3 timmar var jag tvungen att åka hem med hög feber och frossa! Behöver hag säga att jag inte kom ur sängen på varken söndagen el måndagen? Shit, så dålig vet jag inte om jag varit förut ! 

Idag tisdag staplade jag mig upp och visste inte riktigt vad jag skulle orka och klara av! Sitter nu efter 7 lektioner och är jäkligt stolt över att jag klarade denna dagen ! Dock så fick jag hjälp av världens bästa Annie att rida hästarna <3 Tack <3 

Imorgon har jag NIU på Bökeberg på morgonen & sen Lillhagen på em/kväll!  Hoppas på att må ännu bättre imorgon! Dock så har jag avbokat alla träningspass med min PT denna veckan för att inte riskera att få bakslag på influensan! 

På fredag kan ni höra mitt avsnitt på Ridsportpodden :-) 

Ha en fortsatt bra vecka !!