Massa lektioner & egen träning för Maria Gretzer!

Hej!

Veckan började med markarbete på Lundegård i Vellinge! Ambitiösa hoppelever som vill lära sig mer om hopphästens markarbete och rakriktning !

Väldigt intressant tycker jag med hästarnas starka respektive svaga sida och hur vi jobbar med att få svaga sidan starkare! Tyvär är det för få som som vet hur man skiljer på dom två och därmed inte kan jobba med rakriktningen som sedermera leder till skador på hästarna.

I tisdags hade jag 10 ambitiösa elever på Henriksdals fina gräsbana, vi hade turen med strålande sol hela kvällen och duktiga ekipage !

I onsdags tränade jag själv två hästar för Maria Gretzer, gick bra överlag men min sits måste bli bättre över hindren och i landningarna, därav flera av övningarna i PT passet idag torsdag! Bilder i slutet! Vidare till Lillhagen och 15 duktiga elever där jag haft flera av dom i snart 7 år !

Idag började min morgon 07.00 som i måndags o onsdags med styrketräningspass, riktigt köttigt pass, trött & nöjd och fick min första komplimang på 1.5 år i styrketräningen :) !!! Vidare till Skönabäck med 2 lektioner & nu VILA!

Glad midsommar alla & kom ihåg att ingen blir bättre av att titta på tv, äta chips & pilla sig i naveln ! Citat – Jens Fredricson !

IMG_3423.JPG IMG_3421.JPG IMG_3422.JPG