Magiska dagar hos Michaels & Beerbaum!

Hej!!

Vi kom hit i måndags jag och Charlotte Sjöö! Resan gick bra , dom bor 2 mil innan Bremen så knappt 50 mil ! 

Vi bor på ett nybyggt Gasthaus bara några km ifrån stallet! Utanför fönstret har vi ca 30 strutsar :) där vi bor är även en struts uppfödning , ha ha! Helt enorma djur som är ca 2.5 höga och väger upp till 150 kg..  Deras hjärna väger dock 40gram  
  
  

  
 ! Nog om strutsar! 

Första passet prövade jag kandar på Corneo , har inte känts riktigt bra på någon betsling på slutet så tänkte prova kandaret vilket visade sig var en hit! Fick växla upp i sporrar tyckte Markus så jag kunde lättare hålla honom framför skänkeln , speciellt i höger svängarna. Corneo hoppade lite spänt men var duktig med tanke på hans brist på rutin! 

Alice var jätte pigg och jag hade samma styrka på hackamoret som inomhus vilket visade sig INTE var en hit! Noll kontroll! Så Markus visade mig en kedja jag kunde ha under hakan på nästa pass ist för den läder/kedja jag har som töjs ut för mkt! 

Dag 2 var riktigt bra! Hoppade Corneo på kandaret med större sporrar vilket gav en fantastisk känsla mellan ben och hand! Kunde ha kontroll och ridbarhet i riktigt högt tempo och han hoppade bättre! 

Alice var som en ny häst , bromsen hittades och allt kändes lätt ! 

Efteråt , tränade jag och Charlotte ett styrketräningspass med viktväst medans hästarna fick gå i hagen i solen! 

Idag är det hoppning igen innan 3 dagars ” vila” ! Meredith är i Madrid på Globals och Lucy Davies , Chloe Reid och Markus tävlar på annan plats! 

Här kommer lite bilder!