All you Need 

Hej!! 

Förra helgen var jag i Älmhult och tävlade, då Alice gått en del lite större klasser på sistone så fick hon gå ner och börja meetinget med en 135 . Jag bestämde mig för att träna på att vända korta vägar i omhoppningen då jag ofta är  felfri men för långsam.. Efter en felfri grund så red jag korta vägar och mkt riktigt blev det miss i kommunikationen när jag skulle vända innanför till ett räcke och hon smet förbi , tog samma väg igen för jag skulle ju träna det, då smet hon igen .. UTE! Japp , slutsatsen blev hem o träna på att vända upp kort ! 

Helgen avslutades hur som med en riktigt fin 145 runda med endast en bom ner! 

Som ni ser hoppade hon fint i denna klass!! 

Helgen som kommer så har jag kurs i Sthlm och på måndag åker jag ner till Meredith o Markus för att träna 2 dagar innan en 2* tävling 1 timme ifrån dom ! Kul när Tyskland fick EM lag medalj och vi hoppas på att Meredith tar en individuell också , i valör BAKOM Peder !! 

Jag tror att medaljörerna blir Erik Lamaze, Peder och Meredith! :-) 

Morgondagen får visa om jag har rätt! 

Håll alla tummar o tår för Peder & Allan!