35 års firande, sjuk & WC final !!

Hej!! 

Hoppas att alla haft en fin påsk! Nu var det så länge sedan jag skrev så vet knappt vart jag ska börja:) 

Bakslag på influensan kom som ett brev på posten i förra veckan och jag insåg att jag jobbat och tränat för mkt innan jag var frisk-shit happends! Men nu MÅSTE jag bli frisk ! Blev sjöblöt idag av att longera en häst i 15 min .. Så status är ” sådär” frisk ! 

I torsdags fyllde jag 35 år och blev så fint firad av alla mina nära o kära! Min underbara man hade ordnat en överrasknings fest i Malmö och jag hade verkligen ingen aning! Där stog många utav dom som jag älskar mest , bland annat hade min mamma och Mårten flugit ner ifrån Stockholm :). 

Underbara blommor kom underdagen och så fina presenter – Tack Alla <3

På lördag morgon bar det upp till Göteborg för en inspirations helg i hoppningens tecken. Dock väldigt förkyld o hängig men underbart o träffa så många vänner! Och kul och se fantastisk hoppning! 

Tyvär på söndags morgonen fick jag hemska besked att en av ” mina” hästar mådde såpass dåligt att färd till Helsingborg var nödvändig och tyvär är han kvar där ännu- jätte orolig ! 

Denna veckan har jag mkt jobb inplanerat och måste se till att bli frisk ! Vet inte hur dom två komponenterna går ihop men ska försöka lösa det :)  

Bilden är på några utav vännerna jag hade förmånen att hänga med i helgen!